ENERGI MAGI WORKSHOP

Alt består dybest set af energi – også dig!
Det har været et videnskabeligt faktum i mange år, desværre er det ikke blevet kommunikeret ud til den brede befolkning endnu, fordi den type energi – Livsenergien, kvanter, Qi, Prana og hvad det ellers bliver kaldt, ikke så nemt lader sig fange ind og ikke indtil videre kan sættes på formler.

Men heldigvis kan vi mærke livsenergien, i det mindste når vi begynder at fokusere på og arbejde med den.
Prøv at lade dine håndflader bevæge sig langsomt – meget langsomt! mod hinanden fra ca. en skulderbreddes afstand, luk evt. øjnene og mærk om du ikke føler en lidt skumgummiagtig modstand et sted?? Komprimer og leg lidt med den med meget små sammenpressende bevægelser. Du mærker din livsenergi som strømmer ud af energikanalerne i din håndflade.
Vi har alle disse kanaler, men der er meget forskel på hvor “ubrugte og tilstoppede” de er. Men også hvor sensitive vi er i forhold til at mærke det.
Energien bliver kraftigere og mere mærkbar, når vi begynder at åbne op og arbejde med den.

Personlig udvikling
Der er kommet rigtig meget ny teori og viden om menneskets evne til at ekspandere og dermed ændre sit liv til det bedre. Faktisk kan vi ved ret simple teknikker og mental træning og tilstedeværelse i nuet, ændre vores sindstilstand og dermed vores liv markant.
Så jeg beder dig om at komme som du er nu og lade din fortid blive udenfor døren, og med en intention om at løfte og prioritere dig selv, og ikke mindst ønske at lære dig selv at kende!
Men jeg kan lige så godt sige det her; Det bliver ikke nogen snakkeklub!

På workshoppen;

  • Åbner vi i en guidet meditation op for – og renser energikanalerne i hænderne, i kronechakraet og hjertet. Nogle kan helt fysisk mærke, når det sker – en fantastisk oplevelse!
  • Laver vi Qigong øvelser, hvor vi aktiverer energistrømmene i meridianbanerne og den ydre energikrop. Men også den fysiske krop styrkes; blodomløbet, de indre organer, muskler, led sener og bindevæv. Ligeledes indarbejdes åndedrættet i øvelserne.
  • Aktiverer vi kroppens organer og energikroppen med forskellige teknikker fra akkupressur, Donna Edens energimedicin mm.
  • Laver vi ansigts Qigong. Vi arbejder med organzoner i ansigtet, og ja, der er også antiaging effekt!
  • Healer vi – og bliver healet.

Forvent at gå hjem med en løftet og forunderlig fornemmelse i krop og sind.
Du får skriftligt materiale med nogle enkle øvelser og teknikker, så dit velvære og din sundhed fortsat kan styrkes.
Workshoppen er først og fremmest praktisk, med fokus på at deltagerne oplever og mærker sig selv og energien. Men der knyttes lidt teori til øvelserne, i det omfang der er tid.
Vel mødt!