Reiki: Subtilt & blidt - og meget kraftfuldt

Sådan foregår en Reiki Healing

Inden selve healingen tager vi en lille snak om hvordan du har det og hvad du ønsker hjælp til. Men det er helt frivilligt, hvad du ønsker at dele med mig, for healingen virker helt uafhængigt af, hvad jeg ved om dig.

Basalt set handler Reiki healing om, at tilføre dig en portion styrke og energi – livskraft, eller psykisk energi, som din krop og dit sind selv forvalter og anvender til selvhelbredelse hvor der er størst behov. Helt enkelt som andre naturlove – den tørreste svamp/område suger mest vand, og hvor der er blokeringer bryder presset fra strømmen til sidst igennem og skaber passage.
Menneskets selvhelbredende kræfter er anerkendt og påvist i bl.a. medicinske forsøg, hvor patienter får uvirksomme kalktabletter men alligevel opnår bedring, fordi de virkelig tror og ønsker, at det er en revolutionerende ny medicin. Så vores selvhelbredende kraft skal aktiveres af noget! og det gøres energetisk. Livsenergi og healing kan sidestilles med – ja, måske er det det samme – som håb og tro.

Healingen virker i dybden af menneskets sind, hvis det er der årsagen ligger begravet. Den forløser og læger ubearbejdede og fortrængte følelser og hændelser, på en subtil og blid men også kraftfuld måde. I takt med forløsningen og den forbedrede energistrømning i kroppen, svinder de fysiske symptomer langsomt og næsten umærkeligt.

Modtageren af healingen ligger oftest på en briks, fuldt påklædt dog uden sko. Du får tæppe over, da behandlingen nedsætter det parasympatiske nervesystems arbejdstempo (som bl.a. påvirker blodtryk, hjerterytme, åndedræt og fordøjelsessekreter) hvorved kropstemperaturen daler. Det er meget almindeligt, at modtageren falder i søvn under behandlingen, hvilket er godt, for så er man helt afslappet og tager imod healingen uden forbehold.
Jeg lægger mine hænder på klientens hoved og krop udenpå tøj og tæppe, og nogle gange hæves hænderne hvis virkningen er for kraftig.
Antallet af nødvendige behandlinger afhænger af, hvor langt årsagen ligger tilbage, og hvor dybt det har påvirket os. “Friske” rent fysiske skader kan ofte afhjælpes på meget få behandlinger (f.eks. en forvridning).
Men generelt tilpasses energistrømmen til individet – du får ikke mere end du kan tåle. Det tager lang tid at udvikle mange sygdomme, derfor kan de oftest heller ikke forsvinde på kort tid, det ville vi ikke kunne kapere. Men hvis du er parat og fuldt indstillet på forandring og at modtage, sker der undertiden det man kalder mirakler!

Det er meget individuelt hvordan healingen påvirker os, og det er oftest også forskelligt fra gang til gang, hvordan vi har det bagefter. Energien virker i kroppen i 24 – 48 timer efter behandlingen, og det sker, at man er træt i adskillige timer, enddog dage efter en behandling. Og nogle gange er man frisk og fuld af energi, det er umuligt at sige på forhånd. Derfor undgå helst at have for mange planer resten af dagen, lyt til din krop og dit sind og affind dig med din reaktion på behandlingen.

Healing virker udrensende på kroppen, hvorfor det er vigtigt at drikke rigeligt med vand, så affaldsstofferne kan blive skyllet ud.

Vel mødt.

PS: Jeg er ikke læge, jeg kan ikke diagnosticere. Jeg vil altid anbefale, at du også konsulterer din læge ved alvorlige og længerevarende symptomer. Healing kan næsten altid understøtte lægelig og medicinsk behandling, og hjælpe med at minimere bivirkninger fra evt. medicin.
Jeg kan desværre ikke give healing til personer med pacemaker – da energitilførslen kan påvirke denne.