Mit navn er Charlotte Askjær. Jeg har en bachelorgrad i pædagogik, er Meta Card Coach certificeret og Reiki Master Teacher. Det betyder, at jeg er blevet indviet i den højeste grad indenfor Reiki healing, og kan videreformidle healingsevnen til andre.
Desuden er jeg uddannet Qigong instruktør i Lohan Hands Shaolin Qigong systemet, med energimedicin. QiGong er en meget gammel og veldokumenteret form for helsegymnastik. Designet til at hele og styrke både krop, sind og sjæl, og er nu også anerkendt af sundhedsstyrelsen i DK, som værende forebyggende og sundhedsfremmende.
Se min nye kombinerede workshop med intro til både healing, QiGong og energimedicin (under aktuelt og priser).

Det gør mig meget glad, både på befolkningens og egne vegne, at det nu er anerkendt, at vi i lige så høj grad kan betragtes som energivæsener, som fysiske kroppe. Jeg har altid haft en stærk fornemmelse af, at jeg selv og livet indeholder langt mere, end vi er blevet belært om. Alt det der trænger sig på i forskellige situationer, og det der er utallige vidnesbyrd om, men som ikke har fået plads i den fagligt anerkendte verden, blot fordi vi ikke kan måle og veje det.

Hele mit liv har jeg haft lyst til at tage hul på dette, men vidste ikke hvordan indtil jeg opdagede at man kunne komme på kursus i Reiki healing!
En af verdens hurtigst voksende metoder til naturlig helbredelse, men også til at aktivere personlig og bevidsthedsmæssig udvikling.

Det var en meget kraftfuld oplevelse! Næst efter mine børns fødsler har det været den mest skelsættende begivenhed i mit liv. Og herefter har mit liv og min udvikling for alvor taget fart. Jeg har taget et udviklingsspring, jeg ikke ville have nået, hvis jeg var fortsat i den begrænsede hverdagsbevidshed.

Jeg tror vi har brug for at blive vækket, hvis vi ikke skal døse hen i samfundets fastlagte normer for hvordan vi bør leve, og hvad vi skal tro om os selv og livet. For den gængse model har mange mangler, og vi risikerer at overse noget meget vigtigt.
Nogle bliver ”vækket” ved at løbe ind i en mur, i form af sygdom, stress og andre voldsomme oplevelser.
Jeg vil foreslå, at du selv vælger hvornår du er klar til at komme videre, udvide din bevidsthed og opdage hvilke potentialer og kræfter til udvikling og selv- helbredelse vi alle besidder.

Fordi det har været så ubeskriveligt givende for mig at få åbnet denne dør, både til mig selv og til noget meget større end mig selv. Hjælper jeg nu andre til at opleve noget tilsvarende. Til at se sig selv og livet i et langt større perspektiv samt opleve hvilke muligheder det åbner op for, og ikke mindst mærke det på egen krop og i eget sind.
Jeg ønsker at bidrage til at bringe magien og kærligheden ind i verden igen, i taknemmelighed for det jeg selv har modtaget, tak!

15000208_784754908332599_2660576937238414737_o

Mit navn er Charlotte Askjær. Jeg har en bachelorgrad i pædagogik, er Meta Card Coach certificeret og Reiki Master Teacher. Det betyder, at jeg er blevet indviet i den højeste grad indenfor Reiki healing, og kan videreformidle healingsevnen til andre.
Desuden er jeg under uddannelse til Qigong instruktør med energimedicin. QiGong er en meget gammel og veldokumenteret form for helsegymnastik. Designet til at hele og styrke både krop, sind og sjæl.
Qigong er nu anerkendt af sundhedsstyrelsen i DK, som værende forebyggende og sundhedsfremmende.
Jeg har p.t. opnået status af QiGong Trainee, og er derfor begyndt at undervise i QiGong med energimedicin. Se min nye kombinerede workshop med intro til både healing, QiGong og energimedicin (under aktuelt og priser).

Det gør mig meget glad, både på befolkningens og egne vegne, at det nu er anerkendt, at vi i lige så høj grad kan betragtes som energivæsener, som fysiske kroppe. Jeg har altid haft en stærk fornemmelse af, at jeg selv og livet indeholder langt mere end vi er blevet belært om. Alt det der trænger sig på i forskellige situationer, og det der er utallige vidnesbyrd om, men som ikke har fået plads i den fagligt anerkendte verden, blot fordi vi ikke kan måle og veje det.
Jeg har længe haft lyst til at tage hul på dette, og nøglen viste sig at være et kursus i Reiki healing, en af verdens hurtigst voksende metoder til naturlig helbredelse, men også til at aktivere personlig og bevidsthedsmæssig udvikling.

Det var en meget kraftfuld oplevelse! Næst efter mine børns fødsler har det været den mest skelsættende begivenhed i mit liv. Og herefter har mit liv og min udvikling for alvor taget fart. Jeg har taget et udviklingsspring, jeg ikke ville have nået, hvis jeg var fortsat i den begrænsede hverdagsbevidshed.

Jeg tror vi har brug for at blive vækket, hvis vi ikke skal døse hen i samfundets fastlagte normer for hvordan vi bør leve, og hvad vi skal tro om os selv og livet. For den gængse model har mange mangler, og vi risikerer at overse noget meget vigtigt.
Nogle bliver ”vækket” ved at løbe ind i en mur, i form af sygdom, stress og andre voldsomme oplevelser.
Jeg vil foreslå, at du selv vælger hvornår du er klar til at komme videre, udvide din bevidsthed og opdage hvilke potentialer og kræfter til udvikling og selv- helbredelse vi alle besidder.

Fordi det har været så ubeskriveligt givende for mig at få åbnet denne dør, både til mig selv og til noget meget større end mig selv. Hjælper jeg nu andre til at opleve noget tilsvarende. Til at se sig selv og livet i et langt større perspektiv samt opleve hvilke muligheder det åbner op for, og ikke mindst mærke det på egen krop og i eget sind.
Jeg ønsker at bidrage til at bringe magien og kærligheden ind i verden igen, i taknemmelighed for det jeg selv har modtaget, tak!