Tag et kvantespring!

Et Reiki kursus kan blive en skelsættende igangsætter af eller supplement til din personlige og spirituelle udvikling. Og på det lavpraktiske plan kan det hjælpe dig med at helbrede el. mindske diverse fysiske og psykiske skavanker og sygdomme, både hos dig selv og andre.

Med andre ord kan alle, som er åbne for og klar til, at tage et nyt skridt på deres vej, lære at hente uendelige mængder livsenergi til gavn og glæde for sig selv og sine omgivelser resten af livet.

På et Kvantespringskursus får du energetisk genåbnet eller renset de energikanaler vi alle har, men som for de fleste menneskers vedkommende er “sandet til” fordi vi har mistet kontakten til dem, samt den viden vi engang havde derom.
Du oplever helt fysisk at “mærke” kraften/energien strømme fra egne hænder og hvordan du påvirkes af at blive healet.
Din nyvundne adgang til denne uendelige ressource – livets essens, forbedrer din kontakt til din intuition, din kerne, din sjæl. Det giver dig en bedre fornemmelse af dit formål her i livet, hvad der er er vigtigt for dig og hvilke veje du skal følge.
Livet føles større og mere fantastisk, hvorfor din indvielse til Reiki med stor sandsynlighed, vil give din personlige udvikling og livsglæde et kvantespring!

Prøv – og bliv overrasket!

Reload Image